antimulti systém

Omezení z antimulti systému

V tabulce jsou uvedeny některé činnosti a jejich omezení na základě antimulti nastavení vládce. „Ano” znamená, že funkce je povolena, „Ne” znamená, že funkce je zakázána nebo omezena.

Antimulti systém, multiloginy

Ve hře Nadace a říše může mít každý hráč pouze jeden účet (nick, login, alias), výjimky z tohoto pravidla jsou možné pouze se souhlasem adminů a prakticky se nepovolují.

Z jednoho počítače může hrát pouze jeden hráč za svůj jediný účet, výjimky z tohoto pravidla jsou možné pouze se souhlasem mentorů nebo adminů. Za účelem schvalování těchto vyjímek a pro zabránění obcházení těchto pravidel je vybudován v NaR antimulti systém.

Rekonstrukce antimulti systému

Jde o zjednodušení AM systému z pohledu vládce a o omezení některých nekalých praktik. Zjednodušení bude například v tom, že místo žádosti o povolení opatrování bude spíše oznámení opatrování bez nutnosti schvalování mentory. Zneužívání funkce vyjímek pak bude omezeno maximální dobou nároku na vyjímku a to jak pro opatrovaného, tak pro opatrovatele.