mapa

Sektory Mléčné dráhy

Mapa sektorů galaxie

Galaxie je rozdělena do sektorů, které je možno použít pro různé úkoly. Každý sektor má své jméno a pevné umístění.

Seznam sektorů:

Rameno galaktické říše, Oblast první říše, Místo nekronské  invaze, Oblast dávné rasy, Místo první vědecké nadace, Rameno Strážců, Sektor terranské aliance, Okraj galaktické sféry, Kraj druhé technické nadace, Oblast povstání aliance tří ras, Místo kršského povstání, Oblast dávného Trantoru, Oblast dávných Whoů, Oblast prvního Nekrona, Místo povstání proti říši, Rameno spojené galaxie

Galaktická mapa

Galaktická mapaJedním z nejdůležitějších prvků hry je mapa, která je díky flash provedení oproti jiným na vyšším vývojovém stupni. Ovládání je víceméně intuitivní. Mapu můžete měnit pomocí rozbalovacího menu vyskytujícího se vpravo nahoře na zobrazení hvězdných systémů, rasové mapy, obchodních planet, neosídlených systémů, osídlených systémů a samotných hranic sektorů.

Hledání planet na mapě

Sejmutá obrazovka při hledání planet na mapě galaxie.

Druhý kruh na mapě

Pro Nekrony přidat na mapu ještě jeden kruh, který by zobrazoval dosah galaktického okna.

Smajlík nad mapou

Jak je nad mapou galaxie možnost zadání souřadnic, tak tam přidat tlačítko smajlíka, který by doplnil souřadnice domovské planety.