OOS

Vylepšená účinnost OOS

Velitelská armádní centra byla doplněna výkonými počítači, které dokáží získaná data o pohybu nepřátelských jednotek v bitvě rychleji zpracovat a tak mohou stanice zasáhnout cíl na větší vzdálenost s vyšší přesností, což jim zvýší účinnost hlavně proti těžkým jednotkám, které se pomaleji pohybují. Současně bylo u stanic vylepšeno pancéřování, což lehce zvýší ochranu před lehkými zbraněmi orbitálů, ale bohužel, již ne proti těžkým zbraním bitevníků a křižníků.

OOS - obranná orbitální stanice

Orbitální obranná stanice

Plně automatizovaná obranná orbitální stanice. Stačí umístit na orbit a již vaši planetu stráží bez přestávky. Pro svůj daleký dosah a schopnost zaměřit cíl mnohem dříve, než je možné na plubách vojenských lodí je výborná na likvidaci křižníků a bitevníků, ale proti jednomístným orbitálním stíhačkám je téměř bezmocná.

Orbitální obranná stanice

Plně automatizovaná obranná orbitální stanice. Stačí umístit na orbit a již vaši planetu stráží bez přestávky. Pro svůj daleký dosah a schopnost zaměřit cíl mnohem dříve, než je možné na palubách vojenských lodí je výborná na likvidaci křižníků a bitevníků, ale proti jednomístným orbitálním stíhačkám je téměř bezmocná.

Autor obrázku: Wolfstein*