reset účtu

Reset a vymazání účtu

Reset účtu

Reset vynuluje některé nastavení účtu na stav při zahájení věku. Tedy zůstanou tituly, historie hráče, zaplacený typ klubu NaR a všichni hrdinové, kterým se nastaví zkušenost na 1 000 exp. Po resetu vstupujete do hry pod starým nickem a není nutná nová registrace. Reset neobovuje vlajkovou loď.

Reset je možný nejdříve 24 hodin po přihlášení se do věku a současně nejdříve 3 dny po předchozím resetu. Resetovat se můžete v menu nastavení a pro dokončení resetu je potřeba z bezpečnostních důvodů také zadat správný vlastní PIN.

TOPlist