sraz

Tradiční sraz u Jilla, září 2011

Všem pozemským i nepozemským tvorům spojeným s vesmírným prostorem NADACE A ŘÍŠE:

10. 9. se bude konat sraz u Jilla

Doufám, že se nás dostaví co nejvíc! Kdo dorazí, nechť ho neubyde poslat jednu sms s hlášením o útoku na Jillovu hospodu. Kdo potřebuje bližší info, neboť se chce nově připojit ke stálé slezině, je tu k dispozici můj telefon nebo napište Jillovi (teleportace, průchod hvězdnou bránou, ubytování, jídelníček, apod.)...

U Jilla, leden 2011 - zpráva

Sraz vládců hry Nadace a říšeMohlo by se zdát, že individua, devastující poslední zbytky mládí, inteligence a fyzických sil u online hry nebudou schopna a ochotna opustit svá temná doupata a vydat se do nejistoty světa, kde jezdí auta a vlaky a kde hrozí srážka s Kuzmou. A vidíte, opak je pravdou. Mnozí z nich riskovali nejistotu světa, by spatřili na vlastní oči legendy skryté za obrazovkou počítače, urazili se svými idoly žejdlík a společně sdíleli otravu alkoholem. Jak vzrušující, nebudou však naši hrdinové zklamáni tím, co najdou na konci své cesty?

U Jilla, leden 2011 - pozvánka

Vážené hráčky, vážení spoluhráči, protihráči a přátelé dobrého pití,

dovolujeme si Vás pozvat na další sraz všech hráčů, který se koná v sobotu 22. ledna 2011 od 18:00 h, a to již tradičně v Praze v restauraci U Sparťana, kde Vás skvěle napojí a nakrmí pohostinný Jill Valentine. Můžete se konečně reálně poznat s lidmi, kteří Vás baví, s lidmi, kteří Vám pijí krev. Navážete nová spojenectví, obnovíte staré kontakty.

Koryčany, listopad 2010 - pozvánka

Sraz hráčů strategické hry Nadace a říše

Srdečně vás zvu na další Velkomoravský sraz hráčů naší oblíbené webové strategické hry Nadace a říše. Místo konání srazu je na penzionu U Klokana v Koryčanech. Zváni jsou všichni, kdo mají zájem se dobře pobavit a přátelsky posedět.

Zajistil jsem dva termíny a sami si vyberte v anketě ten více vyhovující:

• 6. - 7. 11. 2010
  • 13. -14. 11. 2010

Fórum ke srazu

Pozvánku napsal a sraz zajišťuje Ares

Kobeřice, září 2010 - zpráva

Sraz NaR KobeřicePočátkem září se konal sraz v Kobeřicích. Kdo neví, kde se tato víska nachází, nemějte obavy, neví to skoro nikdo. Ves se nachází nedaleko Brna, není tam ani penzion, natož hotel. Výhodou však je krásná venkovská idylka. Kde se tam tedy mohl uskutečnit sraz, proč se nenaplánovalo vhodnější místo? Odpověď je jednoduchá, jsou to právě Kobeřice, kam svůj homeworld přesunul samotný Cole – tvůrce celé hry. Chvíli sice váhal, ale nedostal na výběr a sraz byl uspořádán. Následující text je záznam srazu z mého pohledu.

Fotogalerie ze srazu

Zkouška netu

Tak se nastavilo připojení a hned se testovalo naostro.

Zleva: Doktor, Vasil Hrozný, Kuzma a Minotaurus

Foto: Cole