u Jilla

U Jilla, leden 2011 - zpráva

Sraz vládců hry Nadace a říšeMohlo by se zdát, že individua, devastující poslední zbytky mládí, inteligence a fyzických sil u online hry nebudou schopna a ochotna opustit svá temná doupata a vydat se do nejistoty světa, kde jezdí auta a vlaky a kde hrozí srážka s Kuzmou. A vidíte, opak je pravdou. Mnozí z nich riskovali nejistotu světa, by spatřili na vlastní oči legendy skryté za obrazovkou počítače, urazili se svými idoly žejdlík a společně sdíleli otravu alkoholem. Jak vzrušující, nebudou však naši hrdinové zklamáni tím, co najdou na konci své cesty?

U Jilla, leden 2011 - pozvánka

Vážené hráčky, vážení spoluhráči, protihráči a přátelé dobrého pití,

dovolujeme si Vás pozvat na další sraz všech hráčů, který se koná v sobotu 22. ledna 2011 od 18:00 h, a to již tradičně v Praze v restauraci U Sparťana, kde Vás skvěle napojí a nakrmí pohostinný Jill Valentine. Můžete se konečně reálně poznat s lidmi, kteří Vás baví, s lidmi, kteří Vám pijí krev. Navážete nová spojenectví, obnovíte staré kontakty.