war server

Sloučení serverů

Po dohodě s vládci došlo ke spojení obou herních serverů. V současné době dále pokračuje pouze farmářský server. Podrobnosti ke sloučení serverů najdete v kronice u konce 42. věku na farmě.

Převod a sloučení účtů

Doporučuji převod provádět pozorně a číst všechna pravidla, možnosti a upozornění formuláře, protože každý může tento převod realizovat pouze jedenkrát.

Formulář převodu najdete na http://c01.nadacearise.cz/SlucNicky.php

Konec 43. věku na válečném serveru

43. věk, válečný serverKonec věku a restart

Informace ke strategické hře Nadace a říšeZítra 31.8.2011 ve 20:00 hodin bude na obou serverech ukončen aktuální věk hry a následovat bude tentokrát trochu netradiční restart věků. Po restartu totiž nyní bude spuštěn pouze farmářský server a válečný server bude ukončen. Nový věk na farmě bude započat v pondělí 5.9.2011 opět večer ve 20:00 h.

Další informace ke sloučení serverů najdete v článku o restartu farmářského serveru.

Konec 42. věku na farmářském serveru

42. věk, farmářský serverKonec věku a restart

Sloučení serverů

Informace ke strategické hře Nadace a říšeBěhem tohoto restartu věku budou sloučeny oba servery a po restartu bude spuštěn pouze farmářský server. Celá akce proběhne podle následujících pravidel...

Základní informace o věku (válečný server)

Válečný server hry Nadace a říše byl s koncem 43. věku ukončen a dále pokračuje jako součást  farmářského serveru.