Klub vládců hry Nadace a říše

Hra Nadace a Říše je zcela zdarma a proto tedy není žádná povinnost za ni platit, ale:

Ve hře jsou a budou dva kluby: Klub NaR a Klub NaR+. Můžete docela dobře hrát i bez členství v těchto klubech, ale pokud budete členem, pak vás čekají některé drobné výhody, jako například možnost vlastnit více hrdinů.

Členství v klubu je samozřejmě nepovinné.

Proč tedy vstoupit do klubu?

Jsou tu hlavní dva důvody:

1. zaujaly vás výhody Klubu a chcete je využívat
  2. rádi byste podpořili vývoj této hry a svým členským příspěvkem pomůžete k rychlejšímu vylepšení NaR

Kluby jsou ke každému serveru zvlášť!

Klub plus hry Nadace a říše

On-line platba klubu plus vládců hry Nadace a říše

Další možnosti platby klubu plus

Tabulka srovnání výhod klubu NaR

Popis výhody klubu Nadace a říše Nečlenové Klub Klub plus
1) vstup do hry je omezen množstvím on-line vládců, tedy pokud je již on-line více vládců, než je pro váš typ registrace povoleno, pak nebudete mít vstup povolen 160 200 1000
2) pokud bude on-line alespoň 144 vládců, pak se omezí maximální doba hry na jedno přihlášení, aby se mohli čekající vládci dostat do hry 1 h 3 h 24 h
3) podle úrovně registrace můžete získat také maximální počet hrdinů 5 7 11
4) možnost dokončení počtu výzkumů je různý podle úrovně registrace (možné maximum / celkem výzkumů) 1 / 2 1 / 2 2 / 3
5) maximální upgrade je omezen na 21 % 27 % 102 %
6) registrací do klubu získáte hrdinu verbíře ne ne ano
7) registrací do klubu získáte reglementy vlajkové lodě ne ne 1 až 12

Přidělování verbíře

Hrdina verbíř je přidělen vždy, když se přihlásíte do klubu plus nebo když si klub plus prodloužíte. Nepřiděluje se v případě prodloužení klubu plus přes SMS! Tento hrdina má následující počáteční zkušenosti dle doby předplaceného členství: 1000, 2000, 3000 nebo 4000. Dále je hrdina verbíř také přidělen všem členům klubu plus vždy na začátku oficiálního věku a to za předpokladu, že jejich členství je předplaceno ještě alespoň na 40 dní.

Přidělování reglementů vlajkové lodě

Reglementy se přidělují vždy, když se přihlásíte do klubu plus nebo když si klub plus prodloužíte. Nepřidělují se v případě prodloužení klubu plus přes SMS! Množství přidělených reglementů je rovno počtu měsíců, na které se klub plus zřizuje nebo o kolik měsíců se prodlužuje.