Konec 37. věku na farmářském serveru

37. věk, farmářský serverKonec věku a restart

V pátek 10. 12. večer ve 20:00 h bude na farmářském serveru ukončen aktuální věk.
Nový věk bude zahájen v pondělí 13.12.2010 večer ve 20:00 h.

Ankety k následujícímu věku byly nyní uzavřeny a vyplývá z nich, že příští věk se bude hrát bez UI a bez nekronů, což může a snad i bude zajímavá změna, která přehodí pár vyhýbek na vyjetých kolejích. Jedná se o změnu pouze na jeden věk a tedy v lednu bude pak zahájen věk opět se všema rasama. Další anketa o možnosti hrát tento věk bez některých ras současně i jako „SO věk” byla sice vyrovnaná, ale nakonec většina hlasů rozhodla, že SO věk nyní nebude.
K novému věku jsou přichystány některé změny a o víkendu ještě nějaké drobné změny doplním.

Co je restart

Informace ke strategické hře Nadace a říšePři restartu budou vymazány všechny diskuse s vyjímkou poznámkového bloku, dále bude vymazána všechna pošta s vyjímkou archivované pošty. Takže pokud potřebujete nějaký text, aby vám zůstal do dalšího věku, pak ho buď archivujte nebo si ho dejte do poznámkového bloku, popřípadě zkopírujte mimo NaR.
Všechny planety budou odstraněny a nahrazeny novými.
Všem vládcům bude resetován účet na stav po přihlášení, ale s následujícími vyjímkami: Zůstává stáří a historie, prestiž bude všem zvýšena o 10.
Hrdinové starší jak 150 dní, kteří nedosáhli na zkušenost 100000 budou odebráni.
Všem hrdinům bude nastavena zkušenost na 1000. Stáří hrdinů bude sníženo o dobu přestávky mezi věky.
Členství v klubu a klubu+ bude všem prodlouženo o dobu přestávky mezi věky.

Přejmenování při restartu věku

Informace ke strategické hře Nadace a říšePokud bude někdo chtít přejmenovat svůj nick během restartu věku, pak ať mi pošle žádost do pošty. Přejmenování nicku při restartu je zatím jediná možnost, při které vám zůstane zachována historie, stáří a bodování. Pokud budete chtít přejmenovat na nick, který již existoval, pak jen v případě, že ten nick byl váš.
Přejmenování proběhne tak, že až do konce věku hrajete pod starým nickem a na další věk se pak přihlásíte již pod novým nickem.
Žádost nusí obsahovat váš požadovaný nový nick v prvním pádě jednotného čísla! Z časových důvodů je možné, že na vaši žádost budu odpovídat zpožděně nebo vůbec - ale to neznamená, že by taková žádost byla zamítnutá.
POZOR! Tato žádost platí pouze pro farmářský server!!!