Konec 42. věku na farmářském serveru

42. věk, farmářský serverKonec věku a restart

Zítra 31.8.2011 ve 20:00 hodin bude na obou serverech ukončen aktuální věk hry a následovat bude tentokrát trochu netradiční restart věků. Po restartu totiž nyní bude spuštěn pouze farmářský server a válečný server bude ukončen. Nový věk na farmě bude započat v pondělí 5.9.2011 opět večer ve 20:00 h.

Co je restart

Informace ke strategické hře Nadace a říšePři restartu budou vymazány všechny diskuse s vyjímkou poznámkového bloku, dále bude vymazána všechna pošta s vyjímkou archivované pošty. Takže pokud potřebujete nějaký text, aby vám zůstal do dalšího věku, pak ho buď archivujte nebo si ho dejte do poznámkového bloku, popřípadě zkopírujte mimo NaR.
Všechny planety budou odstraněny a nahrazeny novými.
Všem vládcům bude resetován účet na stav po přihlášení, ale s následujícími vyjímkami: Zůstává stáří a historie, prestiž bude všem zvýšena o 10.
Všem hrdinům bude nastavena zkušenost na 1000. Stáří hrdinů bude sníženo o dobu přestávky mezi věky. Hrdinové starší jak 150 dní, kteří nedosáhli na zkušenost 100 000 budou odebráni.
Členství v klubu a klubu+ bude všem prodlouženo o dobu přestávky mezi věky.

Přejmenování při restartu věku

Informace ke strategické hře Nadace a říšePokud bude někdo chtít přejmenovat svůj nick během restartu věku, pak ať mi pošle žádost do pošty. Přejmenování nicku při restartu je zatím jediná možnost, při které vám zůstane zachována historie, stáří a bodování. Pokud budete chtít přejmenovat na nick, který již existoval, pak jen v případě, že ten nick byl váš.
Přejmenování proběhne tak, že až do konce věku hrajete pod starým nickem a na další věk se pak přihlásíte již pod novým nickem.
Žádost nusí obsahovat váš požadovaný nový nick v prvním pádě jednotného čísla! Z časových důvodů je možné, že na vaši žádost budu odpovídat zpožděně nebo vůbec - ale to neznamená, že by taková žádost byla zamítnutá.

Sloučení serverů

Informace ke strategické hře Nadace a říšeBěhem tohoto restartu věku budou sloučeny oba servery a po restartu bude spuštěn pouze farmářský server. Celá akce proběhne podle následujících pravidel:

Konec věku

Konec věku bude na obou serverech ukončen běžným způsobem včetně bodování, přidělení hrdinů, odměn a přejmenování vládců.

Start věku a účty vládců

Dne 5.9. bude spuštěn současný farmářský server na kterém budou existovat současné účty vládců z farmářského serveru, ale ještě tam nebudou nepřevedené účty vládců z válečného serveru. Současní vládci z válečného serveru si svůj účet na farmu převedou sami pomocí převodního formuláře, který bude pro ně připraven ještě před spuštěním nového věku (přesný čas se bude možné dozvědět na hlavních informačních stránkách hry Nadace a říše: www.nadacearise.com). Formulář pak provede převod nebo sloučení účtu a to v závislosti na tom, zda na farmě již vládce z waru účet má nebo ještě nemá.

Vlastní převod účtů

A) Převod - Pokud vládce z válečného serveru nemá na farmářském serveru svůj účet, pak ve formuláři uvede pouze svůj nick na válečném serveru a ten mu bude převeden na farmářský server podle následujících pravidel.
B) Sloučení - Pro vládce, kteří mají účet na obou serverech bude formulář sloučení obsahovat průvodce pro sloučení, kde se budete muset několikrát rozhodnout pro variantu, ze kterého serveru si přejete co převést. Samozřejmě nezbytnou první povinností bude ve formuláři správně vyplnit své nicky z obou serverů.

1. Nick - každý si vybere, z kterého serveru se mu přenese název účtu (herní nick)
  2. ID účtu - pokud má vládce ID na farmě, pak bude použito toto ID, jinak bude vytvořeno nové
  3. Klub a Klub+ se z válečného serveru přenese na farmářský, pokud není účet na farmě. Pokud na farmě již účet vládce má, pak mu bude o zbývající čas klubu z války klub na farmě prodloužen.
  4. Titul se přenáší vládci ten vyšší z obou serverů.
  5. Prestiž se převádí ta vyšší z obou serverů.
  6. Bodování věků - body na válečném serveru se vynásobí 1,13 a pak se srovnají s body na farmářském serveru. Vládce pak získá vyšší z těchto hodnot.
  7. Stáří se přenáší vládci to vyšší z obou serverů.
  8. Celková aktivita se přenáší vládci ta vyšší z obou serverů.
  9. Je-li vládce alespoň na jednom serveru učitelem, pak se mu přenáší učitelská funkce - může být dodatečně odebrána.
  10. Je-li vládce alespoň na jednom serveru jmenovaným mentorem, pak se mu přenáší mentorská funkce - může být dodatečně odebrána.
  11. Má-li vládce alespoň na jednom serveru schválenou kandidátku na mentora, pak se mu přenáší i tato kandidátka - může být dodatečně odebrána.
  12. Vlajková loď - vládce si sám vybere, kterou vlajkovou loď bude chtít (pokud nějakou má).
  13. Nespotřebované reglementy se přenášejí z toho serveru, kde jich bude mít vládce více.
  14. Vládce si sám vybere, z kterého serveru bude chtít sadu hrdinů.
  15. Archivovaná pošta a poznámkový blok se z obou serverů sloučí.
  16. Historie vládce se sloučí z obou serverů a bohužel asi zůstane nepřehledně smíchaná (ještě uvidíme).
  17. Referraly budou z obou serverů sečteny a doporučení vládci převedeni.
  18. Odměny za poslední věk z bou serverů budou sloučeny, přičemž bude odstraněna duplicita. Tedy max jeden hyperion a max jeden quentin,...

Pravidla pro převod

Tento převod či sloučení lze provést nejpozději do 31.12.2011. Po této lhůtě již žádný převod či sloučení není možné.

Kterýkoliv nick na farmářském serveru může být sloučen s nickem z válečného serveru maximálně jedenkrát (tedy sloučen být nemusí nebo pouze jednou).

Kterýkoliv nick z válečného serveru může být převeden na farmářský nebo sloučen s účtem z farmářského serveru maximálně jedenkrát. Opakované převádění není možné.

Slučovat a převádět účty může pouze majitel účtů a tedy není dovoleno převádět nebo spojovat účty různých majitelů účtů! V případě zjištění porušení tohoto pravidla bude účet vládce na farmářském serveru nenávratně smazán.