Konec 46. věku na farmářském serveru

46. věk, farmářský serverKonec věku a restart

Dnes, v pátek 27.4.2012, ve 20:00 hodin bude ukončen aktuální věk hry a následovat bude restart věku.
Nový věk na farmě bude započat v pondělí 30.4.2012 opět večer ve 20:00 h.

Co je restart

Informace ke strategické hře Nadace a říšePři restartu budou vymazány všechny diskuse s vyjímkou poznámkového bloku, dále bude vymazána všechna pošta s vyjímkou archivované pošty. Takže pokud potřebujete nějaký text, aby vám zůstal do dalšího věku, pak ho buď archivujte nebo si ho dejte do poznámkového bloku, popřípadě zkopírujte mimo NaR.
Všechny planety budou odstraněny a nahrazeny novými.
Všem vládcům bude resetován účet na stav po přihlášení, ale s následujícími vyjímkami: Zůstává stáří a historie, prestiž bude všem zvýšena o 10.
Všem hrdinům bude nastavena zkušenost na 1000. Stáří hrdinů bude sníženo o dobu přestávky mezi věky. Hrdinové starší jak 150 dní, kteří nedosáhli na zkušenost 100 000 budou odebráni.
Členství v klubu a klubu+ bude všem prodlouženo o dobu přestávky mezi věky.

Přejmenování při restartu věku

Informace ke strategické hře Nadace a říšePokud bude někdo chtít přejmenovat svůj nick během restartu věku, pak ať mi pošle žádost do pošty. Přejmenování nicku při restartu je zatím jediná možnost, při které vám zůstane zachována historie, stáří a bodování. Pokud budete chtít přejmenovat na nick, který již existoval, pak jen v případě, že ten nick byl váš.
Přejmenování proběhne tak, že až do konce věku hrajete pod starým nickem a na další věk se pak přihlásíte již pod novým nickem.
Žádost nusí obsahovat váš požadovaný nový nick v prvním pádě jednotného čísla! Z časových důvodů je možné, že na vaši žádost budu odpovídat zpožděně nebo vůbec - ale to neznamená, že by taková žádost byla zamítnutá.