Konec 52. věku

52. věk, farmářský serverKonec věku a restart

Včera v pátek 15.3.2013, ve 20:00 hodin skončil 51. věk hry a nyní probíhá restart věku.
Nový věk na farmě bude započat již tradičně v pondělí 18.3.2013 večer ve 20:00 h.

Následující věk bude pokračovat s rozdělením sektorů galagie na chráněné a válečné, žádné výrazné změny se neočekávají.

Během restartu bude probíhat více aktualizací software serveru, tak je možné že budou tyto stránky několikrát krátkodobě nedostupné.

Co je restart

Informace ke strategické hře Nadace a říšePři restartu budou vymazány všechny diskuse s vyjímkou poznámkového bloku, dále bude vymazána všechna pošta s vyjímkou archivované pošty. Takže pokud potřebujete nějaký text, aby vám zůstal do dalšího věku, pak ho buď archivujte nebo si ho dejte do poznámkového bloku, popřípadě zkopírujte mimo NaR.
Všechny planety budou odstraněny a nahrazeny novými.
Všem vládcům bude resetován účet na stav po přihlášení, ale s následujícími vyjímkami: Zůstává stáří a historie, prestiž bude všem zvýšena o 10.
Všem hrdinům bude nastavena zkušenost na 1000. Stáří hrdinů bude sníženo o dobu přestávky mezi věky. Hrdinové starší jak 150 dní, kteří nedosáhli na zkušenost 100 000 budou odebráni.
Členství v klubu a klubu+ bude všem prodlouženo o dobu přestávky mezi věky.

Přejmenování při restartu věku

Informace ke strategické hře Nadace a říšeKdo si zažádal v poště, tomu bude vyhověno...