Chcete hrát 38. věk na farmě bez nějaké rasy?

Věk bez UI
19% (8 hlasů)
Věk bez Nekronů
7% (3 hlasy)
Věk bez UI i Nekronů
69% (29 hlasů)
Nesouhlasím, chci všechny rasy
5% (2 hlasy)
Celkem hlasů: 42

Anketa byla uzavřena

Další podrobnosti naleznete v článku k anketě a také bych upozornil na článek s anketou, který na tuto anketu dále navazuje.

pokud bude vek bez nekronu tak bych navrhoval také trochu zvýšit rychlost letu lodí aby bylo možné se přesunou v rozumném čase i bez go

to mi prijde jako skoda, delat z toho SO vek, tim se spousta lidi snadno vyvlikne ze zajimave situace pro nadace, ja bych byl pro zkusit bez ui a nekru vek s nadacemi, valky by byly zajimavejsi a hraci by mohli predvest, co umi - i fakt tahnout bez ui celou ekonomiku pro nadaci je zajimavy, tim so vekem tohle odstranis a budou si lidi vypomahat akorat mezi znamyma

Obrázek uživatele Cole

To mě připadne jako rozumný názor.

Cili kdyz vyjde anketa tak, ze vetsina bude pro vek bez ui a nekronu, udelas jej? A bude to pak jen SO nebo budou mozne i nadace? Posledni, ohlasis predem ukol veku? Protoze jak klasicky vetsina voli nekrony, tak ted budou mit tezko.

Obrázek uživatele Cole

Ano, udělám ho, od toho je tato anketa a vypadá to, že to tak nakonec bude. Někdo ještě pak navrhoval, že by toto mohlo být vhodné pro SO věk, takže k tomu se pak udělá ještě druhá anketa - tako se uzavře v druhé půlce listopadu a hned se udělá anketa na SO věk (za předpokladu, že bude tato anketa vycházet pro věk bez UI a Nekronů).

Obrázek uživatele phonenix

WHOW bez UI a nekronů??? Bude to docela zajímavý nemít možnost používat GO i když jestli by nestálo za to, nekronům sebrat tuhle hračku a jinak je nechat hrát. Co se týká UI tak ty stratily možnost klasickýho hraní se strátou nabité kapacity budov při prvním postavení. A rovnou bych vynechal odměny nebo je prodloužil i do dalšího "standartního" věku.

Tak nějak nechápu pointu ubírání něčeho ze hry, a z SO bych spíš oddělal UI než nekrony, když už by to jako muselo bejt.

Obrázek uživatele Cole

Pointa je pouze v tom, že by hra byla chvíli o něčem jiným. Prostě vybočit ze zaběhlých kolejí stereotypu. Ale na to je tato anketa a když s ní nebude většina souhlasit, tak se nic odebírat nebude.

Obrázek uživatele Haskeer

největší problém u SO věku dělají podle mě nekři, kteří mají nějaké slušné GO, a protože se vždycky najde někdo, kdo dá nekronovi armu i přes všechna omezení a nekron si pak v klidu dobývá placky, tak to by potom nebyl SO věk.

Obrázek uživatele Haskeer

Já jsem zase chtěl říct, že by nebylo špatné zkusit SO věk bez nekronů. Kdyby ty SO věky vycházely asi tak 2x za rok, tak to by bylo asi jednou ročně na každém serveru, takže by se to mohlo někdy v blízké době vyzkoušet na war serveru.

Obrázek uživatele Cole

Podle ankety o oblibě SO věku je to dobré tak 1× za rok a nyní je ještě brzo. Ale vynechat u SO věku nekrony bych viděl jako celkem dobrý návrh.

Obrázek uživatele Cole

K této anketě lze přidat i komentář, pokud ke svému hlasu chcete ještě něco dodat.

Co tak zahrat vek len za Whoou?

Obrázek uživatele Thor7

To je nesmysl...