Schvalování nicků a názvů planet

Každý nový nick ve hře a název každé nově osídlené či vytvořené planety prochází schvalovacím řízením adminů. Planety s nevhodným názvem bývají zpravidla přejmenovány. Nový název tvoří systém a admin nemá na jeho tvorbě žádný podíl. Planety s urážlivým a extra vulgárním názvem (včetně cizojazyčných vulgárních slov) bývají mazány bez náhrady (viz. Základní pravidla odsouhlasené při registraci do věku) nebo mazány s pokutou - záleží na rozhodnutí admina.

Při posuzování názvu planet není znám majitel planety, aby schvalování (přejmenování, mazání) nemohlo být ovlivněno sympatiemi či zaujatosti vůči majiteli planety.

Možné znaky v názvu

Všechny názvy a jména ve hře Nadace a říše se nyní mohou tvořit pouze pomocí vybraných znaků. Do této sady patří kompletní česká a slovenská abeceda, číslice, pár řeckých písmen a pár dalších znaků.

K uvedené sadě možných znaků ještě patří znak "mezera", ale pro mezeru platí další omezení:

• nesmí být na začátku názvu
  • nesmí být na konci názvu
  • nesmí být více mezer ihned po sobě

Vše výše uvedené platí pro názvy účtů (nicky) jména planet, sdružení i nadací, jména hrdinů a podobně.

Seznam všech znaků, které je možno použít

A a Á á Ä ä B b C c Č č D d Ď ď E e É é Ě ě F f G g H h I i Í í J j K k L l Ĺ ĺ Ľ ľ M m N n Ň ň O o Ó ó Ô ô P p Q q R r Ř ř Ŕ ŕ S s Š š T t Ť ť U u Ú ú Ů ů V v W w X x Y y Ý ý Z z Ž ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 . + – — = : ? ! ( ) [ ] { } & § $ € £ * † • ™ © ® α β γ ω