Změny pro 53. věk

Seznam změn ve hře Nadace a říše pro následující 53. věk. Prakticky se jedná jen o pár nevýznamných drobností.

1. Změna č. 1 z předchozího věku se upravuje následovně: Nadále je stanoveno minimum pro odeslání Lt jinému vládci nebo do fondu ve výši počátečního daru latinia. Nyní se ale toto minimum snižuje o prostavěné latinium a to až k nule. Tedy kdo prostaví své počáteční latinium, již nadále nebude nijak tímto předpisem omezen.
    Pro toto snižování minima Lt není žádný časový limit, není tedy nutné to prostavět ještě během počáteční ochrany.
    Aktuální limit Lt je vidět u funkce posílání latinia.
  2. Při každým zahájení války se do výpisu války uloží záznam o zahájení včetně předpokládaného času první bitvy. Uvedený čas první bitvy je nejbližší možný čas - první bitva může začít kdykoliv později, v případě přesunu planety i výrazně později.
  3. Pro členy klubu a klubu plus je nyní možný vstup do věku s předstihem. Členové klubu+ mohou věk zahájit 10 minut před oficiálním startem věku, členové klubu pak o 5 minut dříve.
    Není to žádná výrazná extravýhoda, ale snad to platící vládce potěší :-). Krom toho to může trochu snížit zatížení serveru v první minutě věku.