Sloučení serverů

Možná by bylo vhodné ještě promyslet, co přesně budou znamenat změny ve věku po sloučení serverů.

Ad 4) Tohle je opatření, které v podstatě zabrání kompenzovat ve válce početní výhodu nepřítele vhodně voleným útokem. Veškerá útoční spolupráce přijde vniveč a výsledek války bude dán víceméně počtem hráčů na obou stranách. Nádherná příležitost, jak sejmout kohokoliv "na férovku"

Ad 5) Tady mi jenom není jasné, jestli budou nadace nebo jestli se počítá pouze se sdruženími. Jinak to dle mého povede k převaze počtu whoů a UI. Těžko říct, jaký to bude mít herní dopad.

Baron X's picture

Ještě mi došlo
Ad 7) Nacpal jsem hromadu reglementů do vylepšení válečných schopností VL a teď ty reglementy přijdou vniveč, na rozdíl od lidí, kteří je dali do ekonomického vylepšení. Nebo se budou omezovat i ekonomické vlivy VL? Pokud ne, budou moci válečníci část reglementů znovu použít jinak, aby nebyli v nevýhodě oproti "ekonomům"?

Cole's picture

Válečné schopnosti VL byly příliš rozhodující pro jakoukoliv válku a prakticky války s "nadupanýma" VL rozhodovaly právě ty VL. Tento návrh přišel od samotných vládců s nadupanýma VL pro války a několikrát byl zmiňován v diskusi o vylepšení, přičemž nikdo nikdy tam nic nenamítal.
Ekonomické vlivy nejsou zatím tak rozhodující a tedy není nutné je upravovat.
Přerozdělení reglementů nikdy nebylo a zřejmě ani nikdy nebude.

cole onehdy povidal, ze by vsechno zustalo stejny, jen efekt jednoho reglementu ve ztratach by byl polovicni a polovicny by zustalo i maximum

nevim, kdo presne tyhle zmeny vymyslel, ale krome toho, co tu pise baron, mi hodne vadi to, ze mi nekdo urcuje jaky rasy mam mit v nadaci. ukrouhava to moznost volby, spoluprace utrpi, zase se omezi moznost kompenzovat kvantitu kvalitou.

co se tyce bodu 4, tak krome toho co pise baron, to znamena jediny - nadace, hraci co spolu hraji, spolu nemuzou spolupracovat. nemuzu napriklad nekomu podrzet valky kdyz jde nakoupit a hrozi presilovka, mizi dalsi moznosti jak hrat. a ucel toho, ze se tak obchazi nastaveni politik se stejne nezmeni, protoze uz ted me napadaj dve reseni, jak to znovu obejit

naprosto uprimne rikam, ze kdybych tohle nezjistil az na posledni chvili, tak nadaci neskladam a do veku se neloguju.
jedinou kladnou vec v tom vidim tu, ze misto rocniho klubu mi bude stacit mesicni, takze zbyde vic na pivo

Cole's picture

Rasy ve sdružení jsou určeny pouze pro jeden věk a nevidím problém v tom, že by to bylo diktování jak má kdo s kým hrát. Prostě drobná změna aby nebyla NaR tak stereotyoní.